Mensen in beweging krijgen is mijn drijfveer. Als je in beweging komt creëer je kansen en mogelijkheden.

Na mijn studie ben ik begonnen met tijdelijk werk bij de ABN. Daarna volgde al snel een baan als intercedente en daarna als vestigingsmanager bij Randstad. Ik heb bij deze organisaties enorm veel geleerd en vervolgens ben ik voor mijzelf begonnen als P&O-er. Na een aantal jaren paste het zelfstandig ondernemerschap niet meer bij mijn privé situatie en ben ik als hoofd P&O gaan werken. Toen ons 3e kind geboren was, wilde ik meer thuis zijn en heb ik mijn baan opgezegd. Na ruim 1 jaar vond ik het weer tijd om te gaan werken en toen ben ik bij het UWV gaan werken als P&O adviseur en daarna als manager werkplein. Een leuke en leerzame tijd, maar na 6 jaar heb ik toch weer gekozen voor het zelfstandig ondernemerschap als HRM-er.

Ik heb zelf plezier in het steeds opnieuw leren kennen van organisaties en hier iets toe te voegen op HRM gebied. Organisaties waar ik voor werk zijn altijd bezig met een ontwikkeling of reorganisatie.

Ik woon samen in Twello en wij hebben 3 kinderen. Naast mijn werk ben ik vrijwilliger bij een sportvereniging en bij de Koepel. Ik doe aan wielrennen en hardlopen.

Contact

Reuvekampsweg 17
7391 EW Twello

06 53968811
info@erikajansen.nl

2 + 8 =