Wat kan ik voor jouw organisatie betekenen?

Ik heb ruime ervaring met loopbaanbegeleiding, mobiliteit, organisatieveranderingen begeleiden en doorvoeren, reorganisaties begeleiden, ziekteverzuim- en gezondheidsbeleid, beoordelings- en functioneringsgesprekken, coachen en adviseren van leidinggevenden, medewerkers en teams en deze ervaring heb ik opgedaan binnen de profit en non-profit sector.

Loopbaan, mobiliteit en ontwikkeling

Medewerkers die zichzelf ontwikkelen en daardoor beter worden in hun werk, beter presteren, gemotiveerder zijn en meer betrokken bij de organisatie dat is belangrijk voor een organisatie, de leidinggevenden en de medewerkers zelf. Medewerkers die zichzelf ontwikkelen en daardoor belangrijke functies in een organisatie kunnen invullen, ook dat is belangrijk voor een organisatie. Maar ook medewerkers voorbereiden op een andere functie bij het eigen bedrijf of bij een ander bedrijf kan van belang zijn voor een organisatie en zijn medewerkers. Goed loopbaanbeleid is daarom essentieel en praten met medewerkers over hun loopbaan en eigen ontwikkeling is daarin een wezenlijk onderdeel, maar ook je eigen organisatie kennen en weten waar er plekken vrij komen op korte en lange termijn. Medewerkers die zich zelf ontwikkelen en die bezig zijn met hun loopbaan zijn mobieler dan andre medewerkers en deze mobiliteit is zowel in goede als mindere tijden van belang voor een organisatie.

Vitaliteit en beweging

Medewerkers die fit, vitaal en weinig ziek zijn, dat is wat medewerkers zelf, leidinggevenden en directie en bestuur willen. Aandacht voor vitaliteitsmanagement, vanuit de goede intenties, bevordert de gezondheid van medewerkers en hun betrokkenheid bij de organisatie.

Ik ben medeoprichtster van ‘De Netwerkonderneming’, een organisatie voor zelfstandigen zonder personeel. Een inspirerende en inmiddels bijna landelijke club met regionale kernen en een grote diversiteit in dienstverlening en mooie samenwerkingsverbanden. www.netwerkonderneming.nl.

Contact

Reuvekampsweg 17
7391 EW Twello

06 53968811
info@erikajansen.nl

13 + 10 =